Půjčovna Kačmáček na veletrhu FOR CARAVAN

Nejvyšší čas si rezervovat vhodný termín pro dovolenou. Už víte, kde vyrazit, jak a s kým? Pokud ještě váháte a vybíráte, nechte se inspirovat o víkendu na pražských Letňanech. Inspirovat se můžete ve dnech 8. – 10. března 2019 na veletrhu FOR CARAVAN na výstavišti PVA EXPO Praha.

Ford představí nový Transit Custom Nugget

Na pražském výstavišti Ford představí zbrusu nový obytný Transit Custom Nugget s výklopnou střechou. Delší verze Plus, výhradně s pevnou alkovnou má dokonce zabudovanou toaletu s výklopným umyvadlem a sprchu. Vnitřní prostor je rozdělen vždy na trojici malých místností. Kuchyňský kout ve tvaru písmene L se nachází v zádi, obývací a jídelní prostor uprostřed a ložnice se dvěma lůžky jak jinak než ve střeše. Další pohodlné dvojlůžko se nachází v obytné části. V základní výbavě tohoto modelu je nezávislé topení, plynový vařič se dvěma hořáky a ocelový dřez v kuchyňce, 40 l chladnička a nechybí ani 42 l nádrže na pitnou a užitkovou vodu.

Vyrazte na cesty s obytnými vozy či minibusy

Toužíte po dobrodružství, volnosti a zároveň pohodlí? To vše a mnohem více vám nabízí klimatizované prostorné obytné vozy Bürstner, kde si uvaříte, posedíte u útulného stolu, osprchujete se i pohodlně vyspíte.

Chcete přibrat na výlet i své přátelé? Řešením je vícemístný minibus Ford Tourneo Custom, kde se vejde až 9 cestujících a dostatečný prostor zbude i na všechny zavazadla.

Obytné vozy i minibusy vám rádi půjčíme

Dopřejte si pohádkovou dovolenou velmi výhodně. Svého čtyřkolého miláčka nechejte odpočinout v garáži. A vyrazte s jedním z našich vozů. Pokud máte základní řidičský průkaz skupiny B, stačí si sbalit kufry a bez velkých starostí vyrazit vstříc dobrodružství. V půjčovně Kačmáček vám půjčíme z nabídky nejnovější modelové řady obytných vozů Bürstner a minibusů Ford 2018 za špičkových podmínek, s kompletním pojištěním a servisem, s dálniční známkou pro ČR a Rakousko, i s navigací.

Přijeďte si naše obytňáky i minibusy prohlédnout zvenku i zevnitř. Rádi vám u nás ve Ford Kačmáček ve Vestci naše obytné vozy představíme a zodpovíme všechny vaše dotazy. Nebo nám již nyní zavolejte na +420 313 105 953 nebo napište na info@kacmacek.cz.